Bedrijfsprofiel

Autobedrijf Broekmans stelt zich ten doel om een All Round autobedrijf te zijn waarin kwaliteit en service geleverd worden tegen een betaalbare prijs. Met onze jarenlange ervaring en onze uitstekende contacten met vele collega bedrijven en leveranciers proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Ons streven is om een langdurige relatie met onze klanten aan te gaan. Onze flexibiliteit en service worden dan ook alom geroemd.

 

Een klein stukje geschiedenis

 

historiekl.jpg

 

Zoals zoveel garagebedrijven is ook de oprichter van ons bedrijf, de heer P. Broekmans, klein begonnen. Na een aantal jaren als monteur gewerkt te hebben, begon hij in 1955 zijn eigen garagebedrijfje achter de bakkerij van zijn ouders in Panningen.

 

Door het toenemen van het autobezit werd de klantenkring groot en de garage al snel veel te klein. Er werd besloten om tussen Venlo en Panningen, in de plaats Maasbree, parallel aan de Provincialeweg (N275), een geheel nieuw garagebedrijf te bouwen. Op 15 augustus 1959 werd dit pand feestelijk geopend.

 

In de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf zich tot een veelzijdige onderneming. Als middelgrote garage werden alle automerken verkocht en onderhouden, maar werden ook diverse dealerschappen gevoerd, zoals dat van Gogo Mobiel, Isuzu, Skoda en Lada. Tevens werd hier de basis gelegd voor de later opgerichte Autohulpdienst Broekmans.

 

skoda.jpg

 

In de 90’er jaren werd besloten om met het voeren van een dealerschap te stoppen en als universeel garagebedrijf verder te gaan. Als oud merkdealer is men gewend om veel met een importeur en collega bedrijven te communiceren en gezamenlijk naar een goed product en hoogwaardige dienstverlening te werken. Om dit gemis aan ruggesteun enigszins te compenseren hebben wij destijds een aantal garageconcepten met elkaar vergeleken. Toen het Bosch Car Service dealerschap vrijkwam, hoefde wij geen moment na te denken om dit uitstekende garage concept te omarmen.